Zoekt u een huis of parkeerplaats? Ga naar Huren Oosterhout

Ik heb een huis midden in Oosterhout. Leuke woning, alleen parkeren is vreselijk. De laatste tijd is het een ramp om fatsoenlijk je auto te kunnen parkeren. Vaak moet ik een half uur zoeken om een plaats te kunnen krijgen. Laatste keer had ik mijn auto buiten Oosterhout moeten zetten, en de bus naar mijn huis genomen. Hier moet snel verandering in komen. Zo maar eens op de site van Huren Oosterhout gekeken. Hier had ik immers mijn huidige woning ook vandaan. Had op deze site gelezen dat het ook mogelijk is om een losse parkeerplaats te huren. Aangezien ik al sta ingeschreven op de site van Huren Oosterhout hoef ik alleen de site maar in de gaten te houden wat het aanbod is. En tot mijn verbazing stond er inderdaad een parkeerplaats te huur hier om de hoek van mijn woning. Wat een mazzel! Meteen een reactie hierop gegeven, deze kans kon ik echt niet voorbij laten gaan. Wat was ik blij dat ik twee dagen later een telefoontje kreeg dat ik de parkeerplaats mocht huren. Geen irritatie meer als ik thuis kwam van mijn werk om mijn auto ergens te kunnen parkeren. Nee nu kon ik met een gerust hart naar huis gaan.  logoKlik (1)

Parkeren is geen probleem meer.

Als ik wist dat je ook losse parkeerplaatsen kon huren had ik dit al jaren geleden gedaan. Toevallig dan ook dat ik mijn parkeerplaats om de hoek van mijn huidige woning heb. Nu heb ik geen stress meer om mijn auto te parkeren. Er is me een enorme last van mijn schouders afgevallen. _571_KlikvoorWonen_plus_ouderenhulp.jpg.207x999 (1)