Zeer tevreden over Schildersbedrijf Kampen

Schildersbedrijf Kampen

Schildersbedrijf KampenAfgelopen maand had ik samen met mijn vrouw besloten om het interieur te vernieuwen. Zo wilde we nieuwe meubels gaan kopen en de muren een ander kleurtje geven. Als ik iets vernieuw wil ik het altijd goed doen. Dat hebben we ook direct gedaan. Ik had op internet rondgekeken voor bedrijven die goed konden schilderen. Ik kwam vervolgens uit bij Schildersbedrijf Kampen. Over dat bedrijf stonden veel goede recensies. Zo stond er dat ze erg professioneel te werk gaan en ook nog eens erg voordelig zijn. 

Op de website stond het telefoonnummer en daar heb ik direct heen gebeld. Aan de telefoon werd ik netjes te woord gestaan. Ze konden volgende week al aan de slag gaan. Ik vond dat er fijn, omdat ik dan kon timen met de meubels.

Ze leveren fantastisch werk. VK Schilderwerken

In de tijd dat ze bij ons aan het schilderen waren leverde ze echt fantastisch werk. Ze gaan voor kwaliteit en doen uitstekend hun best. Ik ben ook heel tevreden over het resultaat. Ze gaan netjes met je spullen om en staan in voor een grapje. Het is zeker een aanrader om ze in te huren. Het fijne is ook dat ze erg snel doorwerken, zodat ze niet wekenlang in je huis zitten.

Wat betreft de kosten valt het enorm mee. We hadden verwacht veel duurder uit te zijn. Als je ziet wat ze leveren voor relatief weinig geld, zou ik je adviseren om direct contact op te nemen. Schildersbedrijf Kampen is telefonisch bereikbaar en via de mail.