Zeer tevreden over hovenier Best

Ik heb een redelijk druk bestaan, maar ben altijd wel op zoek naar een of andere hobby. Inmiddels heb ik dan ook de bijnaam bezig bijtje gekregen, omdat ik schijnbaar nooit even rustig kan zitten. Moet wel zeggen dat ik best wel handig ben, en geen klus is mij te groot. Hoewel,…ik heb één min punt, ik heb totaal geen groende vingers. Ik heb dan een niet zo een grote tuin, maar onderhouden kan ik echt niet, niet voor niets groeit het onkruid sneller dan de rest in mijn tuin. Tot ik van de zomer in mijn tuin, tussen het onkruid zat, niet echt gezellig. Vaak kom ik bij kennissen en dan ben ik altijd jaloers hoe gezellig hun de tuin hebben. Omdat ik over een maand mijn verjaardag in de tuin wil vieren moet er echt iets aan gedaan worden, een feestje in de rimboe is niet echt gezellig. Daarom heb ik een afspraak met hovenier Best gemaakt, zij zouden langs komen om te kijken of er nog hoop voor mijn tuin was. Al snel werd me duidelijk dat de hele tuin leeggehaald moest worden, voordat er weer een tuin van gemaakt kon worden. Heb met hovenier Best afgesproken dat ze hun gang mochten gaan, mits het maar een mooie tuin ging worden. hovenier_tilburg_tuin

Echt geweldig

Ik moest die dag gewoon werken, en ik had de afspraak gemaakt dat de hovenier er maar iets moois van moest maken. Toen ik tegen de avond thuis kwam heb ik eerst bij de voordeur moeten kijken of het wel mijn huis was, wat een super mooie tuin heb ik nu. hovenier_best