Volg een AutoCAD cursus voor beginners

Autocad Cursus

caddesign.nlLaatst heb ik een AutoCAD cursus gevolgd via caddesign.nl. Ik moest dit doen via mijn werk, zij willen namelijk dat ik kan werken met de nieuwste versie. Vandaar dat ik samen met enkele andere een vierdaagse training moest volgen. Omdat dit mij zo goed bevallen was, wil ik dit graag met jullie delen. Allereerst zal ik jullie uitleggen wat dit programma precies inhoudt.

Autocad CursusAutoCAD is een programma dat gebruikt wordt om technische tekeningen te maken. Je hebt hier ook de mogelijkheid mee om 3D-tekeningen te maken. Het is een heel uitgebreid en handige tool. Het wordt dan ook in vele branches gebruikt, waaronder architectuur, bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ordening en landmeetkunde. Verder zullen meerdere branches hiermee werken, dit zijn echter de bekendste beroepen.

Hoe heb ik het gevonden?

Zoals ik net al aan gaf moest ik dus een AutoCAD cursus volgen. Echter moest ik hier zelf naar op zoek. Dit samen met mijn collega’s. Zo gingen we dus online op zoek naar een cursus en kijken in ons netwerk of we iets konden vinden. Het duurde ons dan ook niet lang voordat we terecht kwamen bij de website caddesign.nl. Ik weet niet of jullie deze website al kennen? Zij bieden vele trainingen die te maken hebben met dit programma.

autodesk

Zo had ik dus de training van vier dagen gevolgd. Dit wel verspreid over een aantal weken. De reden waarom zij het niet allemaal in één weekend doen, is omdat je dan teveel informatie binnen krijgt. Het is bewezen dat je dan meer de helft van de stof opneemt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wel je meer informatie, bezoek dan de website van CAD Design.