Tip: DTS Vastgoed

Logo_DTS_website

klantenserviceMijn woning heeft 4 jaar te koop gestaan. Gelukkig heb ik een maand geleden mijn woning kunnen verkopen aan DTS Vastgoed. Het bedrijf koopt woningen over van mensen die graag van hun woning af willen. Een goede vriendin van mij adviseerde om contact op te nemen. Telefonisch werd ik erg prettig te woord gestaan. Wij hadden afgesproken dat er een makelaar langs zou komen om te kijken wat zij mij konden bieden. Al vrij snel kwam daar duidelijkheid over.Goed bodWerkwijze

Na twee dagen kreeg ik een reactie vanuit DTS Vastgoed. Zij kwamen met een uitstekend bod waar je in principe van kunt dromen. Zo zaten zij dicht in de buurt van mijn vraagprijs. Het is daarom ook echt een aanrader om je woning te verkopen aan DTS. Het bedrijf is super professioneel, heeft een goede service en handelt snel. Het bod voldoet aan je wensen. Het fijne is dat de afspraak met de makelaar geheel vrijblijvend is. Je kan dus te allen tijde kijken wat ze er voor willen geven.

Op de website vind je meer informatie over DTS Vastgoed. Indien je problemen hebt met je woning of je moet er snel van af. Dan is het al helemaal een aanrader om contact op te nemen. Deze firma heeft een fijne klantenservice die je professioneel te woord staat. Heb je aan de informatie op de website niet genoeg? Je kan te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Veel succes.