Lichtkoepel voor extra natuurlijk daglicht

lichtkoepel_1Recentelijk heb ik een nieuwe woonkeuken laten bouwen. Het is heel erg luxe keuken en daarom zitten we hier eigenlijk vaker dan in de woonkamer. Het is gewoon een hele gezellige keuken. Doordat er veel donkere kleuren zijn gebruikt in de keuken zetten we al snel de lampen aan. Ik vind het zonde dat er zo weinig daglicht binnenkomt en daarom ben ik opzoek gegaan naar een lichtkoepel.

De koepel

In mijn vorige huis had ik op zolder zo’n mooie lichtkoepel, die zorgde ervoor dat de zolder heel er ruim leek door het licht. Ik kon mijn nog goed herinneren waar ik deze toen had besteld. Via het internet heb ik nog even gezocht naar een lichtkoepel maar het bedrijf waar ik dit eerder had besteld was toch weer een van de voordeligste!lichtkoepel_dakbetreding

Ik heb een grote lichtkoepel besteld die ook nog eens open kan zodat het lekker kan luchten. Omdat het de keuken is leek het mij wel een goed idee om de lichtkoepel zo nu en dan open te zetten. Toen ik de bestelling had geplaatst en ik wist waneer deze binnen zou komen heb ik ook gelijk contact opgenomen met een klusjesman. Er werd een datum afgesproken waneer deze lichtkoepel bevestigd zou gaan worden.

De lichtkoepel was al een paar dagen voordat de klusjesman langs zou komen afgeleverd. Toen de klusjesman langskwam heeft hij eerst het een en ander opgemeten en is daarna direct aan de slag gegaan. De lichtkoepel zat er binnen no time op en al dat extra licht was precies wat ik wilde hebben!