Kennen jullie Betuwebomen.nl al?

bomen

bomenNieuwe website gevonden

Niet lang geleden heb ik de website Betuwebomen.nl gevonden. Online was ik aan het zoeken naar mooie bomen die ik in de tuin kan plaatsen. Al snel zag ik Betuwebomen.nl toen staan. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik daarvan moest verwachten. Toen ik de website bekeek, keek ik mijn ogen uit. Er staan zo ontzettend veel mooie bomen op de website! Ik had niet gedacht dat ik zulke dingen ooit in mijn tuin kon hebben, maar Betuwebomen.nl maakt dat toch mogelijk. Mijn keuze viel al snel op een mooie boom met roze bloemen erin. Natuurlijk zie je die alleen als hij vol in bloei staat, maar dat is het waard! In de herfst verwacht ik ook niet veel meer, zo gaat dat nu eenmaal! Voor nog geen 30 euro kon ik die boom kopen en dat was echt veel goedkoper dan ik had gedacht. Natuurlijk bestelde ik gelijk!

bomen

Mooie bestelling gedaan

Uiteindelijk heb ik nog wat mooie opvulling voor de tuin gekocht. Zo heb ik een leuke bestelling gedaan die al vlot werd geleverd. Dat was ideaal, zo had ik namelijk ook geen zooitje in mijn achterbak bijvoorbeeld! Dat is altijd hetgeen waar ik het meeste tegen opzie als ik naar een tuincentrum ga bijvoorbeeld. Het is allemaal goed verlopen en mijn bestelling ziet er prachtig uit. De boom staat perfect in mijn tuin en alles ziet er mooi uit. Het was erg leuk om bij Betuwebomen.nl te bestellen!