Hoe krijg je een huurwoning goed opgeleverd?

Afgelopen maand heeft mijn zoon de mogelijkheid gekregen om een nieuw huis te huren dat beter is afgestemd op zijn beperkingen. Op het moment zijn we druk bezig met de verhuizing, maar kwamen we er achter dat het huidige huis niet meer in de staat is zoals in de huurovereenkomst staat en dus niet klaar is voor de oplevering van de huurwoning.

In de afgelopen jaren dat mijn zoon hier gewoond heeft is er weinig rekening gehouden met de staat van het huis met betrekking tot de huurovereenkomst. De oplevering kwam erg dichtbij, zelf hebben we weinig ervaring met klussen en dus gingen we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het klaarmaken van het huidige huis voor de oplevering.

Na ons probleem besproken te hebben met de verhuurder, kregen we via de verhuurder contact met Seniorenhulp. Het bedrijf heeft veel ervaring met het verhuizen van Senioren, mindervaliden en gehandicapten en met het opleveringsklaar maken van huurhuizen.

Dit was voor ons natuurlijk ideaal, Seniorenhulp heeft het huis weer netjes gemaakt voor de oplevering, niet alleen wij maar ook de huisbaas was uiterst tevreden met het werk van Seniorenhulp. De oplevering is soepel verlopen, uiteindelijk hebben we Seniorenhulp ingeschakeld voor het verhuizen.