Eenvoudig caps bedrukken doe je via deze website

caps bedrukken

caps bedrukken

Indien jij promotiemateriaal moet aanschaffen voor een beurs, evenement etc heb ik een goede website voor jou. Hier heb je vele opties zoals caps bedrukkenpolsbandjes bedrukken, relatiegeschenken pennen. Over dat eerste, die caps, wil ik in dit blog graag meer over vertellen. Dit omdat ik die enkele weken geleden zelf besteld heb via maxilia.nl. Vandaar dat ik jullie hier dan ook het meeste over kan vertellen. Ik kreeg mijn bestelling binnen drie dagen thuisgestuurd. Dit was voor mij dan ook wel een must, ik had ze in het weekend namelijk nodig. Daarom besloot ik ze ook op maandag te bestellen, ik had dus nog één dag marge. Ik had een bestelling doorgevoerd van 50 stuks. Wat belangrijk om te weten is voor jullie, is dat zij een minimale bestelhoeveelheid van 25 hanteren. Wanneer je een bestelling pleegt bij Maxilia ben je overigens verzekerd van de volgende dingen: snelle levertijd en gratis proefdruk.

maxilia logo

Je kunt hier alles laten bedrukken

maxialiaCaps bedrukken is hier zeer eenvoudig. Je stuurt namelijk jouw logo, boodschap of tekst, vervolgens gaan zij er hier mee aan de slag. Wanneer zij hiermee klaar zijn, ontvang je altijd van te voren een proefdruk. Op deze wijze kun je met eigen ogen bekijken of het iets is. Indien er nog aanpassingen doorgevoerd dienen te worden, kun je dit via hun website of telefonisch doorgeven. 

Dus wil jij ook een pet bedrukken voor een evenement etc? Dan adviseer ik jou om eens naar hun website te gaan. Zij hebben hier namelijk een zeer breed assortiment. Dus ik kan je bijna wel de garantie geven dat je hier gegarandeerd slaagt!