Dakkapel kosten

Na een tijdje wat te surfen op het internet naar de  dakkapel kosten ben ik terecht gekomen bij Verbouwaanvraag.nl .  Zelf willen we twee dakkapellen hebben. Een aan de voorkant van het huis en een aan de achterkant. De gene aan de voorkant is op onze kamer en de gene aan de achterkant is op de kamer van ons dochtertje.

verbouw

Na het bezoeken van de website hebben we een goed idee gekregen van wat de dakkapel kosten zijn. We hebben via de website een aannemer aangevraagd om een kijkje te nemen op de kamers aangezien we niet zeker weten of het wel mogelijk is aangezien we zitten te koekeloeren met de dakgoot. Maar volgens de aannemer was dit geen probleem en kan er gewoon een dakkapel worden gebouwd.

We hebben gekozen om ook een soort van klein zit bankje te maken in de kapel dit is leuk voor onze dochter om in te zitten als ze bijv. een boek leest of met vriendinnen is. de kosten hiervan vielen ook nog wel  dus hebben we hier voor gekozen.

Het bouwen van de twee dakkapellen duurt maar een aantal dagen. Dit is erg fijn aangezien we dan weer snel op onze kamer kunnen slapen. Tijdens de bouw slapen we met z’n drietjes op het kantoor. Hier is meer dan genoeg ruimte voor 3 luchtbedden.

Tot nu toe zijn we zeer tevreden met de manier waarop we geholpen worden. Ze zijn erg klantvriendelijk en transparant en ik ben er van zelfverzekerd dat ze het goed afhandelen.