Brugman Traprenovatie heeft onze trap perfect opgeknapt.

Het is al weer een tijd geleden dat ik mijn trap heb laten renoveren, maar ik ben er nog steeds uiterst tevreden over. Voordat de traprenovatie had plaatsgevonden via Brugman Traprenovatie schaamde ik me heel erg voor de trap. De trap stond er erg verwaarloosd bij terwijl de rest van het huis helemaal verbouwd was.

Als vrienden, kennissen of familie op bezoek kwamen ontving ik ze dan ook liever via de achterdeur. Het idee dat mensen in de hal kwamen die afschuwelijke en ook nog eens gevaarlijke trap zouden zien, kon ik niet over mijn hart verkrijgen.

Na een tijdje was ik het helemaal beu en ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovatie. Na een goed verlopen vrijblijvende afspraak met Brugman Traprenovatie kwam ik tot de conclusie dat ik echt iets aan de trap moest doen. Samen met het traprenovatie bedrijf heb ik een mooie trap uitgekozen, die nog steeds helemaal van deze tijd is.

Zowel de mensen aan de telefoon van het traprenovatie bedrijf als de monteurs waren erg duidelijk en eerlijk, precies wat een persoon met een afwisselend karakter zoals ik nodig heeft. Nog steeds ben ik erg tevreden over de manier van werken van Brugman Traprenovatie en over de kwaliteit van mijn huidige trap.