Bouwkundige keuring Roosendaal

Bouwkundig

Wij hebben pas een ontwerp gemaakt voor een nieuw bedrijfspand op het grote industrieterrein in Roosendaal. Het ontwerp is gemaakt door een student die in zijn afstudeertraject zat. Het ontwerp spreekt ons echt heel erg aan en we willen het dan ook realiseren. Omdat we het toch redelijk riskant vinden om zomaar iets neer te zetten zonder dat we weten dat alles precies klopt, willen we graag de hulp inschakelen voor een bouwkundige keuring van een nieuw pand in Roosendaal.

Het pand krijgt de vorm van een schotel, met aan de bovenkant een grote kamer in de vorm van een cilinder. De bovenkant beschikt over een panoramadak zodat we als het donker is naar de sterren hemel kunnen kijken. Ik hoor je al denken, als het donker is? Ja, als het donker is. Bij ons in het bedrijf wordt vaak doorgewerkt tot in de late uurtjes. We denken dat het panoramadak een rustgevend effect kan creëren op de werknemers. Zo kunnen ze ondertussen even wegdromen bij een mooie sterren hemel.

De bouwkundige keuring voor het pand in Roosendaal, zal ook door een iemand uit Roosendaal gedaan moeten worden. Deze kan het beste bepalen wat de geschikte omgeving is van dit ontwerp en waar de grond het beste is om dit ontwerp op te realiseren.

Ben jij iemand met verstand van bouwkundige keuringen en kom jij uit Roosendaal? Neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen we gezamenlijk ideeën uitwisselen voor dit mooie ontwerp. Op onze website staan de contactgegevens om met ons contact op te nemen.Keuring
Bouwkundig